Naujienos

2022 m. „eTwinning“ pavasario kampanija jau čia pat!

2022-03-01

Kas daro mokymosi aplinką gražesnę ir tvaresnę? 2022 m. „eTwinning“ kviečia mokytojus ir mokinius pažiūrėti į savo mokyklas naujai pagal šių metų temą „Mūsų ateitis: gražu, tvaru, įtrauku. Mokyklos ir naujasis europinis bauhauzas“.

Kovą prasidėsiančios 2022 m. „eTwinning“ pavasario kampanijos tikslas – išplatinti žinią apie šių metų temą ir stiprinti „eTwinning“ bendruomenę.

Kampanija truks kovo 1–31 d. ir nušvies su metų tema susijusias aktualias potemes, pavyzdžiui, bus kalbama apie tvarų vystymąsi, įtrauktį, kūrybingumą, mokytojus kaip mokymosi modeliuotojus, naują mokymosi aplinką ir mišrųjį ugdymą.

Kampanija nepaliks nuošalyje nei naujokų, nei esamų „eTwinning“ narių. Jiems bus siūloma įkvepiančių išteklių, padėsiančių puoselėti įtraukią ir tvarią mokyklą.

Kampanijoje bus pristatytas interaktyvus žemėlapis pavadinimu „Svajonių mokykla“. Šioje mokykloje bus skirtingos erdvės, kur mokytojai ir mokiniai galės pasisemti įkvepiančių idėjų ir rasti interaktyvių veiklų, internetinių seminarų įvairiomis temomis. Pavyzdžiui, dailės klasėje dalyviai ras veiklų mokinių kūrybingumui lavinti. Sode bus pristatomi žaidimai ir pamokų medžiaga apie tvarumą, o bibliotekoje bus galima rasti daugybę mokomųjų išteklių, suteiksiančių įkvėpimo dalyvių projektams.

Norite įsitraukti? Prisijunkite prie „eTwinning Live“ ir spustelkite pradžios tinklalapyje išryškintą nuorodą į specialų kampanijos puslapį.

Naujienų kategorijos

Žymos